perjantai 30. toukokuuta 2014

Blogitauko

Kuten ehkä huomaa, täällä on - taas vaihteeksi - ollut aika hiljaista. Niin tulee olemaan varmaan jatkossakin, ainakin hetken aikaa. Kesätyöt alkoivat melkein kuukausi sitten, ja yhtäkkiä se vähäkin ylimääräinen energia, jota kouluvuoden lopuksi oli jäljellä, katosi aika täydellisesti. Työtunteja alkaa vasta nyt hiljalleen olla ns. kunnolla (eli enemmän kuin luulin) ja koska ehdin jo hakea kesäopintotukea, pitäisi tenttikirjoihinkin jaksaa paneutua. Muutama kirja onkin jo jäänyt bloggaamatta, sillä en kauheasti ole jaksanut bloggaamista tämän jälkeen ajatella - vapaa-aika on tullut käytettyä vähän enemmän aivoja nollaavissa aktiviteeteissa.

Niinpä päätin, että sen sijaan että räpiköin satunnaisesti luonnoksiin pari sanaa yhdestä kirjasta ja pari toisesta, pidän ihan suosiolla taukoa ja katson, josko sen jälkeen taas jaksaisi tätäkin enemmän ajatella. Kirjoista kirjoittaminen kyllä haluttaisi - ja osasta kirjoittamatta jättäminen tuntuu oikeasti ikävältä - mutta jos keskittyminen ei yksinkertaisesti riitä, silloin ei ehkä kannata väkisin yrittää.

Palailen takaisin taas sitten, kun kirjoittaminen ei enää tunnu pakottamiselta. Ainakin kesäkuun pidän vielä taukoa ja katselen asiaa uudestaan heinäkuussa. Luultavasti tulen takaisin kuitenkin viimeistään kesän lopussa, jolloin palaan muutenkin takaisin normaaliin arkeen ja koneellakin tulee ehkä istuttua muissakin merkeissä kuin sarjoja katsellen. Silloin ei ainakaan ole enää töitä, jotka yliopiston "muutama luento viikossa" -tahdin jälkeen kieltämättä imevät mehut aika tehokkaasti. Ehkä siihenkin toisaalta vielä kesän mittaan tottuu...

Joka tapauksessa hyvää kesää, ja nähdään taas vähän myöhemmin! Ja muiden blogeja luen toki edelleen, vaikka kommentointi aika olemattomaksi onkin jäänyt. Ihan kokonaan en siis katoa, vaikka taidankin jäädä lähinnä hiljaisen stalkkerin asteelle.

5 kommenttia:

 1. Hauskaa kesää ja nauti kesätöistä, sikäli kuin ne siihen antavat mahdollisuuden. ;)

  Minulla menee just toisin päin: huomenna loppuvat työt kun Suvivirsi on veisattu ja on koko kesä aikaa mille tahansa, erityisesti lukemiselle.

  Aurinkoa kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa kesää sinnekin! Toivottavasti lukemiset sujuvat, kun aikaakin nyt olisi :)

   Poista
 2. Hyvää kesää ja taukoilua. Joskus on parempi myöntää itselle, että bloggaamiseen ei vain ole aikaa tai jaksamista. Minä taukoilin ihan päättämättä viime vuonna puolentoista kuukauden ajan ja sen jälkeen bloggaaminen onkin tuntunut jälleen innostavammalta. Toivottavasti taukoilu tuo sinullekin takaisin bloggausinnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän, olen aiemminkin pitänyt vähän taukoa ja se usein kyllä auttaa. Toisaalta vähän harmittaa, kun tuntuu että elämä on jatkuvasti niin hektistä ettei kauhean monelle vapaa-ajan aktiviteetille ole aikaa... Mutta ehkä tämäkin on tauon jälkeen vähän rentouttavampaa niin jaksaisi päivitellä paremmin!

   Poista
  2. Niin ja hyvää kesää sinulle myös :)

   Poista